Broskvová omáčka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 800 g Kompot broskvový
  • 0.5 šálek Voda pitná
  • 1 polévková lžíce Solamyl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 150 kcal
  • Sacharidy 40 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 13 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 40 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 184 mg
  • Vláknina 5200 mg
  • Vitamín A 5200 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.6 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kompotované broskve nakrájíme na tenké nudličky. V kastrůlku je zalijeme hrnkem šťávy z kompotu a pokud nebudou broskve ponořené, přilijeme vodu. Vaříme k bodu varu.

  • 2

    Přilijeme Solamyl rozmíchaný s vodou. Zamícháme a odstavíme z ohně.

Komentáře k receptu