Omáčka Napoli

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1000 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
  • 2 kávová lžička Cukr krupice
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 stroužek Česnek
  • 3 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 111 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 456 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 512.5 mg
  • Vláknina 5942.3 mg
  • Vitamín A 5942.3 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 25.5 mg
  • Vitamín E 1.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rajčata vyklopíme z konzervy a nakrájíme nadrobno.

  • 2

    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli necháme zesklovatět na 3 lžících oleje, přidáme prolisovaný česnek a rajčata. Osolíme, opepříme a mírně osladíme. Dusíme asi 15 minut.

Komentáře k receptu