Horké máslo s vejci

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 10 g Petržel - nať
  • 1 ks Citrony
  • 3 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 4 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 862 kcal
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 84 g
  • Sodík 483 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 832 mg
  • Draslík 463.5 mg
  • Vláknina 10399 mg
  • Vitamín A 10399 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 95.6 mg
  • Vitamín E 1.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 92.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V kastrole rozehřejeme máslo, zakapeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme. Odstavíme z ohně.

  • 2

    Do másla vmícháme nadrobno nakrájená vejce, které jsme uvařili natvrdo. Nakonec přidáme jemně nasekanou petrželovou nať.

  • 3

    Horkou omáčkou poléváme grilované nebo vařené ryby.

Komentáře k receptu