Ořechová nádivka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 901 kcal
 - Sacharidy 79 g
 - Tuky 66 g
 - Sodík 5 mg
 - Bílkoviny 18 g
 - Uhlovodany 74 g
 - Cholesterol 2 mg
 - Draslík 586.6 mg
 - Vláknina 22800 mg
 - Vitamín A 22800 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 78.3 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cukr pokropíme 2 lžícemi vody a svaříme tzv. na nit.
 - 
                                2
Přidáme mleté ořechy, asi 3 lžíce mléka a odstavíme z ohně.
 - 
                                3
Nakonec přimícháme vanilkový cukr, rum a citronovou kůru.
 - 
                                4
Zahustíme a necháme vychladnout.