Bílkový pudink
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 455 kcal
 - Sacharidy 51 g
 - Tuky 23 g
 - Sodík 100 mg
 - Bílkoviny 12 g
 - Uhlovodany 28 g
 - Cholesterol 18 mg
 - Draslík 217.3 mg
 - Vláknina 4595 mg
 - Vitamín A 4595 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.1 mg
 - Vitamín E 2.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 17.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Z bílků ušleháme pevný sníh a zlehka do něj vmícháme cukr, hrubou mouku, 40g rozpuštěného, vlažného másla a mleté oříšky.
 - 
                                2
Těsto vložíme do máslem vymazané a krupičkou vysypané pudinkové formy. Formu postavíme do lázně s vroucí vodou a pudink vaříme asi 1 hodinu.