Zuccotto
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 749 kcal
- Sacharidy 77 g
- Tuky 45 g
- Sodík 134 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 74 g
- Cholesterol 144.7 mg
- Draslík 352.8 mg
- Vláknina 10336.7 mg
- Vitamín A 10336.7 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.3 mg
- Vitamín E 3.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Hotový korpus z třeného těsta pokrájíme na pláty o šířce 1 cm a ty rozkrojíme ještě na trojúhelníky. 
- 
                                2Likéry smícháme a kousky korpusu jimi pokapeme. 
- 
                                3Kulatou mísu o objemu 1 500 ml vyložíme fólií, poklademe díly korpusu, které klademe těsně k sobě bez mezer. 
- 
                                4Ze smetany vyšleháme tuhou šlehačku, kterou smícháme s moučkovým cukrem, přisypeme třetinu strouhané čokolády, sekané mandle a oříšky, kandovanou kůru. Polovinu krému dáme na připravený korpus a dáme do chladničky. 
- 
                                5Zbytek čokolády necháme rozpustit ve vodní lázni, poté ji vmícháme do zbylého krému a přidáme opět ke korpusu. Vršek poklademe zbylým pokrájeným korpusem, zakryjeme fólií a necháme přes noc vychladit. 
- 
                                6Hotový dezert vyklopíme z mísy a jednotlivé výseče posypeme střídavě kakaem a moučkovým cukrem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        