Švestkový Bourdaloue
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 400 kcal
- Sacharidy 68 g
- Tuky 11 g
- Sodík 47 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 49 g
- Cholesterol 125.2 mg
- Draslík 406.1 mg
- Vláknina 7430 mg
- Vitamín A 7430 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 28.5 mg
- Vitamín E 4.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Švestky omyjeme, rozpůlíme a vypeckujeme. Poté je necháme 10 minut povařit v cukrovém sirupu. 
- 
                                2Rýžovou kaši rozprostřeme na dno zapékací mísy, poklademe vrstvou švestek. Vejce smícháme s moučkovým cukrem, mlékem a maizenou. 
- 
                                3Směs nalijeme okolo ovoce. 
- 
                                4Zapečeme při 220 °C cca 15 minut. 
- 
                                5Poté posypeme nasekanými mandlemi. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        