Dip z mandlí a křenu
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 137 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 9 g
- Sodík 79 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 151.6 mg
- Vláknina 4384.3 mg
- Vitamín A 4384.3 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.4 mg
- Vitamín E 4.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Očistíme a najemno nastrouháme křen, mandle také nastrouháme, popřípadě umeleme. 
- 
                                2V míse smícháme mléko a připravené mandle se zázvorem, přidáme ocet, med, pepř a sůl. důkladně promícháme, vzniklý dip lijeme do misek a ihned podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        