Hříbečky z mandlové hmoty
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 195 kcal
- Sacharidy 25 g
- Tuky 10 g
- Sodík 1 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 25 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 149 mg
- Vláknina 5212 mg
- Vitamín A 5212 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 5.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Mandle spaříme, oloupeme a jemně umeleme. Mleté mandle zpracujeme s cukrem a rumem do kompaktní hmoty. 
- 
                                2Hmotu rozdělíme na dva díly, do jednoho zapracujeme kakaový prášek. 
- 
                                3Tvoříme malé hříbečky, které necháme alespoň dva dny schnout. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        