Hřebenatky s petrželí
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 161 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 3 g
- Sodík 582 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 38.8 mg
- Draslík 551.3 mg
- Vláknina 1312.5 mg
- Vitamín A 1312.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 21.9 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Rybí vývar uvedeme do varu a přidáme hřebenatky. Necháme je 5 minut vařit, vyjmeme a i s jikrami nakrájíme na malé kousky. 
- 
                                2V pánvi rozehřejeme máslo a dozlatova opečeme nakrájené hřebenatky obalené v hladké mouce. 
- 
                                3Hřebenatky rozdělíme do lastur a ozdobíme nadrobno nasekanou petrželí. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        