Rybí salát s křenem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Bageta
  • 50 g Křen
  • 150 g Rajčata
  • 60 g Salát hlávkový
  • 15 g Sůl
  • 3 g Pepř černý mletý
  • 300 g Mořská štika - filety
  • 300 ml Zakysaná smetana
  • 2 ks Vejce slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 413 kcal
  • Sacharidy 34 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 1916 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 34 g
  • Cholesterol 190.9 mg
  • Draslík 559.1 mg
  • Vláknina 4929.5 mg
  • Vitamín A 4929.5 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 26 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rybí filety povaříme v osolené vodě 10 minut, scedíme a necháme vychladnout. Mezitím nakrájíme rajčata na kostičky, hlávkový salát na proužky, vařená vejce na plátky, křen nastrouháme najemno.

  • 2

    Rybí maso nakrájíme na nudličky, vložíme do mísy, přidáme rajčata, hlávkový salát, plátky vajec, osolíme, opepříme, zasypeme křenem a opatrně vmícháme našlehanou kysanou smetanu, aby se vejce příliš nerozdrobila.

  • 3

    Salát podáváme vychlazený s celozrnným pečivem.

Komentáře k receptu