Pilaf z hovězího masa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 426 kcal
 - Sacharidy 26 g
 - Tuky 23 g
 - Sodík 739 mg
 - Bílkoviny 31 g
 - Uhlovodany 26 g
 - Cholesterol 70.8 mg
 - Draslík 1117.9 mg
 - Vláknina 3039.5 mg
 - Vitamín A 3039.5 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.9 mg
 - Vitamín E 1.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rýži vaříme dle návodu na obalu výrobku.
 - 
                                2
Ve woku rozpálíme olej a na plátky nakrájenou cibuli lehce osmažíme spolu s prolisovaným česnekem. Přidáme zázvor, mleté maso, které co nejvíce rozdrobíme, a 300ml vývaru.
 - 
                                3
Jakmile přestane být maso syrové, přidáme uvařenou rýži, promícháme a přidáme zbytek vývaru. Vaříme dvě minuty a směs ochutíme kari kořením, chilli, solí a pepřem. Za občasného míchání vaříme, dokud se témeř všechna tekutina nevyvaří. Ihned podáváme.