Guláš z fazolí a párku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 23 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 60 g Cibule
  • 15 g Bazalka
  • 400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
  • 400 g Fazole bílé sterilované
  • 15 ml Olej olivový
  • 6 ks Párky Frankfurtské
  • 1 ks Paprika žlutá
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 415 kcal
  • Sacharidy 30 g
  • Tuky 26 g
  • Sodík 207 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 28 g
  • Cholesterol 37.5 mg
  • Draslík 713 mg
  • Vláknina 12584.8 mg
  • Vitamín A 12584.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 43.2 mg
  • Vitamín E 1.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli a papriku očistíme a pokrájíme na tenké plátky. Bazalku natrháme na menší kusy, párky nakrájíme na kolečka.

  • 2

    Olej rozpálíme, přidáme cibuli a papriku, smažíme 3 minuty, poté přidáme fazole, rajčata a párky. Přivedeme k varu, přiklopené vaříme 10 minut. Poté osolíme, opepříme a servírujeme posypané čerstvou bazalkou.

Komentáře k receptu