Fazole s uzeným masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Sádlo škvařené
  • 500 g Fazole bílé
  • 500 g Vepřové koleno uzené
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 2 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1026 kcal
  • Sacharidy 78 g
  • Tuky 56 g
  • Sodík 385 mg
  • Bílkoviny 51 g
  • Uhlovodany 78 g
  • Cholesterol 93 mg
  • Draslík 2284 mg
  • Vláknina 38850 mg
  • Vitamín A 38850 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 13.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Přebrané a propláchnuté fazole namočíme na noc do vody, druhý den vodu doplníme, osolíme a fazole spolu s uzeným masem vaříme pod pokličkou doměkka.

  • 2

    Měkké maso vyjmeme a nakrájíme na menší kousky. Fazole omastíme drobně nakrájenou, na sádle osmaženou cibulí.

Komentáře k receptu