Mrkvový salát s jablky a majonézou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 248 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 250 g
 - Sodík 326 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 57.1 mg
 - Vláknina 7920 mg
 - Vitamín A 7920 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.3 mg
 - Vitamín E 3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěnou mrkev uvaříme v osolené vodě doměkka, vyjmeme a nakrájíme na kostičky.
 - 
                                2
Vychladlou mrkev promícháme s oloupanými, na kostičky nakrájenými jablky a s majonézou zředěnou octem. Nakonec salát podle chuti osolíme a osladíme.