Paprikové maso
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 964 kcal
 - Sacharidy 81 g
 - Tuky 38 g
 - Sodík 408 mg
 - Bílkoviny 74 g
 - Uhlovodany 81 g
 - Cholesterol 177.5 mg
 - Draslík 3271.9 mg
 - Vláknina 41331.8 mg
 - Vitamín A 41331.8 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 16.8 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 14.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Fazole přes noc namočíme a druhý den je v téže vodě bez soli zpola uvaříme.
 - 
                                2
Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme a promícháme s jemně nakrájenou cibulí. Poprášíme mletou paprikou a osmahneme. Přidáme oloupaná, nakrájená rajčata, uvařené fazole a vše dodusíme doměkka.
 - 
                                3
Nakonec pokrm zahustíme škrobem a okořeníme podle chuti utřeným česnekem.