Kuřecí stew
Suroviny
- 800 g Kuřecí prsa
 - 250 g Brokolice
 - 250 g Fazolové lusky zelené
 - 250 g Kukuřice cukrová nakládaná
 - 250 g Mrkev kořen
 - 125 ml Šťáva karotková
 - 200 ml Vývar drůbeží
 - 4 ks Cibule červená
 - 1 špetka Sůl
 - 1 špetka Pepř černý mletý
 - 1 polévková lžíce Hořčice Dijonská
 - 0.34 polévková lžíce Tuk Hera jedlý
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 493 kcal
 - Sacharidy 40 g
 - Tuky 153 g
 - Sodík 488 mg
 - Bílkoviny 51 g
 - Uhlovodany 36 g
 - Cholesterol 128 mg
 - Draslík 1267.1 mg
 - Vláknina 18252.2 mg
 - Vitamín A 18252.2 mg
 - Vitamín B6 1.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 71.9 mg
 - Vitamín E 1.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kuřecí prsa očistíme, nakrájíme na velmi tenké plátky, osolíme a opepříme.
 - 
                                2
Cibuli oloupeme, drobně nakrájíme. Brokolici omyjeme, necháme okapat, rozdělíme na růžičky. Oloupanou mrkev nakrájíme na plátky a lusky očistíme, omyjeme a rozpůlíme. Kukuřici necháme okapat na cedníku.
 - 
                                3
Kuřecí plátky vložíme na pánev s rozpáleným tukem, opečeme z obou stran po 4 minutách, poté přidáme připravenou zeleninu a restujeme 3 minuty. Zalijeme vývarem, vmícháme hořčici, zeleninovou šťávu a chvíli podusíme. Hotové servírujeme na talíře.