Jablková omeleta
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 298 kcal
 - Sacharidy 28 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 280 mg
 - Bílkoviny 15 g
 - Uhlovodany 28 g
 - Cholesterol 490.7 mg
 - Draslík 324.1 mg
 - Vláknina 5752 mg
 - Vitamín A 5752 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.9 mg
 - Vitamín E 1.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V hrnku rozmícháme celá vejce, osolíme a vmícháme oloupaná, na jemné plátky nakrájená jablka.
 - 
                                2
Z těsta upečeme v pánvi na rozpáleném oleji omelety. Upravíme je na talíře, pokapeme citronovou šťávou a pocukrujeme.