Kapr s jablky v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 464 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 536 mg
 - Bílkoviny 54 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 199.8 mg
 - Draslík 1113.9 mg
 - Vláknina 4236.8 mg
 - Vitamín A 4236.8 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.5 mg
 - Vitamín E 2.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěného a omytého kapra osolíme, opepříme a posypeme kari kořením.
 - 
                                2
Plát alobalu potřeme olejem a položíme na něj kapra. Jablka oloupeme, nakrájíme na plátky a poklademe na rybu. Alobal dobře uzavřeme.
 - 
                                3
Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 15 minut.