Salát z bílých fazolí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1114 kcal
 - Sacharidy 99 g
 - Tuky 62 g
 - Sodík 461 mg
 - Bílkoviny 47 g
 - Uhlovodany 99 g
 - Cholesterol 368 mg
 - Draslík 3045.8 mg
 - Vláknina 49520 mg
 - Vitamín A 49520 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 38.5 mg
 - Vitamín E 1.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 17.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Doměkka uvařené bílé fazole nasypeme do mísy a smícháme s nadrobno pokrájenou cibulí, rajčaty a feferonkami. Dobře promícháme.
 - 
                                2
Do zeleniny vmícháme směs z nadrobno nakrájených, vařených vajec, olivového oleje a octa. Dle potřeby dosolíme a opět pečlivě promícháme.
 - 
                                3
Salát podáváme dobře chlazený. Před servírováním posypeme petrželovou natí a nadrobno pokrájenými, černými olivami.