Vepřové kotlety po mexicku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 336 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 687 mg
 - Bílkoviny 34 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 103.5 mg
 - Draslík 1118 mg
 - Vláknina 13337.2 mg
 - Vitamín A 13337.2 mg
 - Vitamín B6 1.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 28.9 mg
 - Vitamín E 1.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V elektrické pánvi rozpálíme olej, přidáme naklepané, osolené a opepřené kotlety, zprudka osmahneme. Poté je vyjmeme a odložíme stranou.
 - 
                                2
Do pánve vložíme nahrubo nakrájenou cibuli, lilek, papriku, celer a prolisovaný česnek, podusíme doměkka. Přidáme kotlety, salsu a olivy, vaříme na velmi mírném ohni za občasného promíchání asi hodinu. Kotlety rozdělíme na talíř a přelijeme omáčkou. Podáváme s bramborovou kaší.