Kachna divoká plněná
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 810 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 75 g
 - Sodík 396 mg
 - Bílkoviny 29 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 388.4 mg
 - Vláknina 3337.3 mg
 - Vitamín A 3337.3 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.3 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ve velkém hrnci zcela ponořenou povaříme kachnu 10 minut. Nakrájíme cibuli a žampiony na plátky, orestujeme na troše oleje na pánvi. Odstavíme a přimícháme nasekanou petrželku a tymián, ocet, osolíme a opepříme. Kachnu nacpeme připravenou náplní, sešijeme, posypeme kmínem, osolíme a pečeme v troubě dozlatova, často podléváme vypečenou šťávou.