Želé z bezinkového sirupu s hroznovým vínem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 246 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 21 g
 - Sodík 11 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 8 g
 - Cholesterol 68.8 mg
 - Draslík 19.6 mg
 - Vláknina 184.5 mg
 - Vitamín A 184.5 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.1 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ve džbánku promícháme studenou vodu (600 ml) s bezinkovým sirupem.
 - 
                                2
Plátky želatiny namočíme do misky s trochou studené vody a necháme 10 minut nabobtnat. Potom misku postavíme nad páru a mícháme, dokud se želatina nerozpustí.
 - 
                                3
Želatinu přidáme do džbánku se sirupem a dobře promícháme. Nalijeme do sklenic a necháme nejméně 2 hodiny ztuhnout v chladničce.
 - 
                                4
Želé podáváme ozdobené ušlehanou smetanou a omytým hroznovým vínem.