Jablečný salát s uzeným pstruhem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 228 kcal
 - Sacharidy 20 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 102 mg
 - Bílkoviny 18 g
 - Uhlovodany 20 g
 - Cholesterol 51.8 mg
 - Draslík 465.1 mg
 - Vláknina 4910.8 mg
 - Vitamín A 4910.8 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 12 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Filety z uzeného pstruha rozdělíme na malé kousky. Jablka omyjeme, rozpůlíme a nastrouháme na struhadle nahrubo. Petržel omyjeme, lístky otrháme a nasekáme najemno.
 - 
                                2
Smícháme ocet, olej, sůl, pepř a nasekané lístky petržele, marinádou přelijeme kousky pstruha. Přidáme nastrouhaná jablka, vše promícháme a necháme 2 hodiny odležet v chladničce.
 - 
                                3
Salát rozdělíme na talíře a podáváme zdobený dílky limetky.