Dip z třešňových rajčátek
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 543 kcal
 - Sacharidy 131 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 266 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 131 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 1358.9 mg
 - Vláknina 15769 mg
 - Vitamín A 15769 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 72.5 mg
 - Vitamín E 2.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na oleji opečeme nadrobno pokrájenou cibuli a česnek, přidáme přepůlená rajčata, cukr, ocet, sůl a pepř. Vaříme cca 15 minut do zhoustnutí.
 - 
                                2
Necháme vychladnout. Podáváme k burgrům.