Vepřová plec na kari s rajčaty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 544 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 43 g
 - Sodík 311 mg
 - Bílkoviny 27 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 106.5 mg
 - Draslík 904.6 mg
 - Vláknina 5894 mg
 - Vitamín A 5894 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 25.9 mg
 - Vitamín E 2.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V kastrole na rozehřátém oleji osmahneme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a česnek. Vmícháme kari koření, přidáme 2 oloupaná, na plátky nakrájená rajčata a chvíli podusíme.
 - 
                                2
Omyté maso nakrájíme na kostky a přidáme do základu. Osolíme a dusíme doměkka. Během dušení maso podle potřeby podléváme horkou vodou.
 - 
                                3
K měkkému masu přidáme zbylá nakrájená rajčata a ještě chvíli vše podusíme.
 - 
                                4
Vhodnou přílohou je dušená rýže nebo tmavý chléb.