Hrášek dušený po francouzsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 360 kcal
 - Sacharidy 55 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 226 mg
 - Bílkoviny 12 g
 - Uhlovodany 54 g
 - Cholesterol 6 mg
 - Draslík 961.7 mg
 - Vláknina 10410 mg
 - Vitamín A 10410 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 58.3 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 9.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V kastrole rozehřejeme máslo, přidáme hrášek, cukr a celé cibulky. Vše krátce podusíme bez podlévání.
 - 
                                2
Potom přilijeme vývar a dusíme do poloměkka. Nakonec přidáme srdíčko hlávkového salátu a dodusíme. Pokrm posypeme nasekanou petrželkou.
 - 
                                3
Podáváme k pečením z bílého masa a k minutkám.