Krupičná kaše s ovocnými povidly
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 183 kcal
- Sacharidy 21 g
- Tuky 7 g
- Sodík 0 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 20 mg
- Draslík 15.3 mg
- Vláknina 144 mg
- Vitamín A 144 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.9 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1240 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Z hroznů stáhneme slupky, vyndáme jadérka a dužninu nasekáme a položíme na mističku i se šťávou.
-
2
V hrnci ohřejeme polovinu mléka. Přidáme krupici a spolu mlékem jí krátce 3 minuty za míchání povaříme.
-
3
Sundáme z vařiče a přimícháme zbylé mléko. Potom jí vlijeme na talíř a tam přidáme nasekané hrozny se šťávou.
Komentáře k receptu
- Lucie Klouparová
- 07.11.2015 06:58:00
Perfektní nápad na obohacení krupičné kaše. Kaše nám moc chutnala, tedy až na syna, ten vyjedl hrozny a kaši nechal, ale asi bude po mně, když jsem byla malá, tak jsem ji taky moc nemusela, ale s věkem jsem jí přišla na chuť.
Odpovědět