Hovězí guláš s celerem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 396 kcal
- Sacharidy 18 g
- Tuky 17 g
- Sodík 281 mg
- Bílkoviny 46 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 6 mg
- Draslík 379.5 mg
- Vláknina 5384.8 mg
- Vitamín A 5384.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.5 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyté maso nakrájíme na větší kousky a opečeme nasucho v teflonové pánvi. Podlijeme vodou, dusíme do poloměkka. 
- 
                                2Následně k masu přidáme na nudličky rozkrájený, očištěný celer a asi 15 minut před dovařením přidáme na čtvrtky pokrájená, oloupaná rajčata. 
- 
                                3Pokrm zahustíme nasucho opraženou moukou, kterou jsme rozmíchali ve vodě, chvíli povaříme a nakonec přidáme kousek másla. 
- 
                                4Podáváme s vařenými bramborami nebo s těstovinami. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        