Rybízová želatina
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 2237 kcal
- Sacharidy 555 g
- Tuky 2 g
- Sodík 9 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 555 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 1395.8 mg
- Vláknina 45088 mg
- Vitamín A 45088 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 206.3 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Nejprve rybíz očistíme a zbavíme stonků. Rybíz, skořici, cukr a hřebíček vaříme 10 minut. Poté ze směsi vyjmeme skořici a hřebíček. 
- 
                                2Směs plníme do zavařovacích sklenic. Tyto stačí zavařit běžným způsobem. 
- 
                                3Hotovou želatinu uskladníme v tmavé a chladné místnosti. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        