Balkánská pečená makrela
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 832 kcal
- Sacharidy 32 g
- Tuky 46 g
- Sodík 219 mg
- Bílkoviny 75 g
- Uhlovodany 31 g
- Cholesterol 240 mg
- Draslík 1036.4 mg
- Vláknina 12593.2 mg
- Vitamín A 12593.2 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 29 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Oloupeme a na čtverečky nakrájíme brambory. 
- 
                                2Vymažeme pekáč, naskládáme brambory a pokapeme je olejem. Posypeme solí a dáme péct. 
- 
                                3Když jsou brambory téměř měkké, přidáme očištěné a omyté ryby. Poprášíme je rozdrceným novým kořením a pepřem a dáme na 20 minut ještě do trouby. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        