Dušená kapusta
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 173 kcal
- Sacharidy 28 g
- Tuky 6 g
- Sodík 99 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 27 g
- Cholesterol 6 mg
- Draslík 1154 mg
- Vláknina 10865.8 mg
- Vitamín A 10865.8 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 301.9 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme na proužky nakrájenou kapustu, osolíme a dusíme doměkka. 
- 
                                2Podušenou kapustu zaprášíme hladkou moukou a ještě krátce dusíme. Nakonec přidáme kousek másla. 
- 
                                3Podáváme s vařenými bramborami. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                        