Telecí játra v těstíčku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 639 kcal
 - Sacharidy 21 g
 - Tuky 39 g
 - Sodík 273 mg
 - Bílkoviny 48 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 866 mg
 - Draslík 674.3 mg
 - Vláknina 1260 mg
 - Vitamín A 1260 mg
 - Vitamín B6 2 mg
 - Vitamín B12 0.1 mg
 - Vitamín C 1.4 mg
 - Vitamín E 1.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 13.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytá játra odblaníme, lehce naklepeme a nakrájíme na plátky silné asi 1cm.
 - 
                                2
Do rozkvedlaných vajec přisypeme mouku, osolíme a zamícháme. V těstíčku obalíme plátky jater. Smažíme je v rozpáleném oleji (nebo sádle) z obou stran asi 12 minut.