Mrkvový salát s jablky a jogurtem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 175 kcal
 - Sacharidy 35 g
 - Tuky 347 g
 - Sodík 83 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 24 g
 - Cholesterol 6.5 mg
 - Draslík 242.1 mg
 - Vláknina 14756 mg
 - Vitamín A 14756 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.6 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jablka oloupeme a najemno nastrouháme do mísy. Zakapeme je citronovou šťávou, přidáme očištěnou, najemno nastrouhanou mrkev a vše promícháme.
 - 
                                2
Jogurt osolíme, osladíme, rozmícháme a nalijeme na salát. Znovu dobře promícháme.
 - 
                                3
Salát podáváme dobře vychlazený.