Červená řepa na polský způsob
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 335 kcal
- Sacharidy 43 g
- Tuky 13 g
- Sodík 599 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 43 g
- Cholesterol 255 mg
- Draslík 1398.2 mg
- Vláknina 22891.5 mg
- Vitamín A 22891.5 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 22.6 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Červenou řepu oloupeme a uvaříme v osolené vodě. Necháme ji okapat, nakrájíme na plátky a naskládáme na nahřátý talíř. 
- 
                                2Na polovině dávky másla osmažíme strouhanku. 
- 
                                3Červenou řepu posypeme nasekanými vařenými vejci, nasekanou petrželkou a těsně před podáváním přelijeme pokrm máslem se strouhankou. 
- 
                                4Podáváme s vařenými bramborami. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                        