Sekaná z tresky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 226 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 375 mg
 - Bílkoviny 33 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 106.6 mg
 - Draslík 708.9 mg
 - Vláknina 896.5 mg
 - Vitamín A 896.5 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.4 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vykostěné tresčí maso umeleme, přidáme sůl, vejce, koření, utřený česnek, mléko, vše zamícháme a podle potřeby zahustíme strouhankou.
 - 
                                2
Ze vzniklé hmoty vytvarujeme dvě šišky, vložíme je do pekáče na rozpuštěné sádlo a povrch rovněž potřeme sádlem.
 - 
                                3
Sekanou pečeme v dobře vyhřáté troubě asi 30 minut.
 - 
                                4
Podáváme s vařenými bramborami nebo s bramborovou kaší.