Brambory zapečené se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 456 kcal
 - Sacharidy 56 g
 - Tuky 25 g
 - Sodík 543 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 56 g
 - Cholesterol 18.2 mg
 - Draslík 1408.1 mg
 - Vláknina 15674.8 mg
 - Vitamín A 15674.8 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 80.8 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Zapékací mísu vymastíme, dáme do ní vrstvu na plátky nakrájených brambor, osolíme, poté pokladme plátky oloupaných rajčat, nasekanou cibuli, proužky vyčištěných paprik. Osolíme, opepříme, dáme opět vrstvu brambor a zakapeme olejem.
 - 
                                2
Vložíme do trouby a až je zelenina měkká, promícháme a necháme ještě 5 minut zprudka zapéci.