Panenské ražniči
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 271 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 496 mg
 - Bílkoviny 29 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 61.3 mg
 - Draslík 759.2 mg
 - Vláknina 2589.8 mg
 - Vitamín A 2589.8 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.6 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěnou a omytou vepřovou panenku nakrájíme na menší kousky, mírně naklepeme, osolíme a opepříme.
 - 
                                2
Párky a oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka a střídavě s kousky masa napichujeme na jehly. Ražniči potřeme olejem a grilujeme po všech stranách.
 - 
                                3
Podáváme s chlebem a čerstvou zeleninou.