Vepřové plátky na kmíně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 723 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 57 g
- Sodík 255 mg
- Bílkoviny 38 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 142 mg
- Draslík 154.4 mg
- Vláknina 2780 mg
- Vitamín A 2780 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2 mg
- Vitamín E 2.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5064.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso naklepeme a mírně osolíme, vložíme na zpěněnou cibulku s kmínem a opečeme po obou stranách. Podlijeme a povaříme.
-
2
Šťávu vysmahneme, zaprášíme moukou, po zhnědnutí podlijeme a povaříme.
Komentáře k receptu
- Aleisa
- 28.07.2015 19:47:26
Klasický recept na hotovku. Oleje stačilo malinko méně, masa dávám 120 g na porci a méně kmínu, ale to záleží na chuti. Před podáváním procedím. Opečené maso se zalije jen malým množstvím vody a podle potřeby se přidává v průběhu dušení. Místo vody je dobré použít vepřový vývar z kostí.
Odpovědět