Hovězí polévka se zavářkovými těstovinami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 234 kcal
 - Sacharidy 24 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 3646 mg
 - Bílkoviny 19 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 17 mg
 - Draslík 471.5 mg
 - Vláknina 4239.8 mg
 - Vitamín A 4239.8 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 82.6 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ve větším hrnci uvedeme do varu hovězí vývar. Osolíme, opepříme a poté vložíme sušené zavářkové těstoviny. Důkladně zamícháme a uvedeme opět do varu.
 - 
                                2
Při snížené teplotě vaříme, až jsou těstoviny hotové, tj. 7-8 minut. Během varu často mícháme, aby se těstoviny neslepily.
 - 
                                3
Nakládané papriky necháme okapat a nakrájíme na drobné kostičky, které rozdělíme do čtyř talířů a zalijeme dochucenou polévkou. Parmazán nakrouhaný na jemné hoblinky podáváme zvlášť.