Pohankové nudle s kapustou a brokolicí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 467 kcal
 - Sacharidy 62 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 293 mg
 - Bílkoviny 16 g
 - Uhlovodany 61 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 114.8 mg
 - Vláknina 4476.5 mg
 - Vitamín A 4476.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 19.4 mg
 - Vitamín E 3.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Pohankové nudle uvaříme doměkka v hrnci s osolenou vodou podle návodu na balíčku. Potom je scedíme a necháme okapat. Udržujeme teplé. Kapusty překrojíme napůl, brokolici rozdělíme na malé růžičky.
 - 
                                2
Do pánve vlijeme sezamový olej, zahřejeme ho, přidáme brokolici a kapusty. Zeleninu za občasného míchání orestujeme. Přisypeme sójové klíčky a omáčku, mícháme a zahříváme, aby směs zhoustla. Pánev stáhneme ze sporáku, vmícháme teplé nudle, podle chuti pepř, sůl, přimícháme mandle. Všechny suroviny dobře promícháme.
 - 
                                3
Připravené jídlo rozdělíme na jednotlivé talíře a podáváme.