Bramborovo-okurkový salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 292 kcal
 - Sacharidy 53 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 10488 mg
 - Bílkoviny 10 g
 - Uhlovodany 53 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 1267.6 mg
 - Vláknina 33810.8 mg
 - Vitamín A 33810.8 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 39.3 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 11.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory uvaříme ve slupce a ještě teplé oloupeme. Nakrájíme na plátky. Oloupanou cibuli pokrájíme nadrobno a spaříme vařící vodou. Okurky nakrájíme na drobné kostičky, petrželku najemno.
 - 
                                2
V míse všechno smícháme, osolíme, opepříme, pokropíme olivovým olejem, zalijeme trochou láku (cca 6-7 lžic) a dobře promícháme.