Jahodová polévka s vínem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 208 kcal
 - Sacharidy 29 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 5 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 28 g
 - Cholesterol 27.5 mg
 - Draslík 105.8 mg
 - Vláknina 3413 mg
 - Vitamín A 3413 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 32.4 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jahodový kompot i s nálevem, bílé víno a cukr ohřejeme na 70 stupňů Celsia a vychladíme.
 - 
                                2
Do směsi přidáme citronovou šťávu, polévku rozdělíme do misek a ozdobíme ušlehanou smetanou.