Ďas v solné krustě s bylinkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 248 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 96949 mg
 - Bílkoviny 39 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 62.5 mg
 - Draslík 1386 mg
 - Vláknina 13800 mg
 - Vitamín A 13800 mg
 - Vitamín B6 1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 21.5 mg
 - Vitamín E 2.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Troubu předehřejeme na 200 °C. Sůl smícháme s bylinkami a kořením.
 - 
                                2
Zapékací formu vysypeme solnou směsí, usadíme na ni rybu a zasypeme zbytkem směsi tak, aby byla rovnoměrně zcela zakrytá. Vložíme do trouby a pečeme 35-40 minut.
 - 
                                3
Poté rybu z krusty vyjmeme, odstraníme kůži a servírujeme nakrájenou na plátky.