Bramborové pusinky s bylinkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 830 kcal
 - Sacharidy 39 g
 - Tuky 71 g
 - Sodík 534 mg
 - Bílkoviny 13 g
 - Uhlovodany 39 g
 - Cholesterol 429 mg
 - Draslík 710.8 mg
 - Vláknina 9462.8 mg
 - Vitamín A 9462.8 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 18.2 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 89.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory oloupeme a pokrájíme na drobné kousky. Uvaříme ve vroucí, osolené vodě. Poté vodu slijeme a necháme dobře okapat.
 - 
                                2
Bylinky nasekáme na drobné kousky.
 - 
                                3
Brambory rozmixujeme na jemnou kaši, vmícháme máslo, sůl, pepř, nasekané bylinky, strouhanku a na závěr žloutky a vejce.
 - 
                                4
Z kaše pomocí plnícího sáčku s ozdobnou koncovkou tvarujeme na plech vyložený pečícím papírem pusinky.
 - 
                                5
Ty upečeme při 180°C po dobu patnácti minut.