Filé z tresky se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 249 kcal
 - Sacharidy 28 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 196 mg
 - Bílkoviny 20 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 5.5 mg
 - Draslík 88.5 mg
 - Vláknina 26689.5 mg
 - Vitamín A 26689.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.1 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Filé naporcujeme, osolíme a zprudka opečeme na oleji. Poté přidáme na kroužky nakrájenou cibuli a dusíme zhruba 5 minut. Rajčata oloupeme, nakrájíme, přidáme k cibuli a filetům a dusíme tak dlouho, až vše změkne. Na závěr přidáme uvařenou zeleninu (Zeleninu rozkrájíme a vaříme v malém množství osolené vody přikrytou pokličkou). Vše prohřejeme a dochutíme citrónovou šťávou nebo bílým vínem.