Špízy s kečupovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 443 kcal
 - Sacharidy 25 g
 - Tuky 25 g
 - Sodík 312 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 20 g
 - Cholesterol 85.6 mg
 - Draslík 706.3 mg
 - Vláknina 6905 mg
 - Vitamín A 6905 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 16.7 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté kuřecí a vepřové maso nakrájíme na plátky, naklepeme je, nakrájíme na čtverečky. Promícháme s chilli kořením, rozdrceným česnekem a lžící oleje. Maso necháme v chladu asi hodinu proležet.
 - 
                                2
Párky pokrájíme na špalíčky, oloupané cibule na poloviny, maso osolíme, vše střídavě napichujeme na jehly. Špízy opékáme za občasného otáčení a potírání marinádou asi 20 minut.
 - 
                                3
Podáváme s omáčkou připravenou smícháním kečupu, lžíce oleje a hořčice.