Halibut pečený se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 499 kcal
 - Sacharidy 65 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 223 mg
 - Bílkoviny 41 g
 - Uhlovodany 54 g
 - Cholesterol 48 mg
 - Draslík 1800.8 mg
 - Vláknina 26658.8 mg
 - Vitamín A 26658.8 mg
 - Vitamín B6 1.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 49.3 mg
 - Vitamín E 4.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 13.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Troubu předehřejeme na 190° C. Z pergamenového papíru vystřihneme 4 čtverce o straně 30 cm a rozložíme je na pracovní desku.
 - 
                                2
Pórek, cuketu, mrkev a fenykl nakrájíme na nudličky a rozdělíme na čtverce papíru. Přidáme houby, posypeme polovinou nakrájeného kerblíku a podle chuti osolíme a opepříme. Navrch položíme plátek halibuta a nasypeme zbytek bylinek. Okraje papíru zvedneme. Na maso nalijeme olivový olej a bílé víno a balíčky uzavřeme.
 - 
                                3
Balíčky přeneseme na plech na pečení, dáme do trouby a pečeme 15 minut. Balíčky rozdělíme na talíře a ihned podáváme.