Halušky se zelím a uzeným
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 412 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 23 g
 - Sodík 2089 mg
 - Bílkoviny 39 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 233 mg
 - Draslík 303.7 mg
 - Vláknina 4011 mg
 - Vitamín A 4011 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 23.3 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupeme a nastrouháme brambory, osolíme. Vmícháme dvě vejce a přidáme mouku, vznikne tužší těsto.
 - 
                                2
Zelí připravíme obvyklým způsobem.
 - 
                                3
Dáme vařit vodu a do vroucí vody pomocí haluškovacího cedníku protlačíme těsto. Krátce povaříme a slijeme. Smícháme halušky se zelím.
 - 
                                4
Nakrájíme uzené maso vmícháme k haluškám se zelím a na talíři omastíme.