Uzené maso se švestkovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1069 kcal
 - Sacharidy 50 g
 - Tuky 87 g
 - Sodík 65 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 13 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 39.7 mg
 - Vláknina 99.8 mg
 - Vitamín A 99.8 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.1 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Uzené maso uvaříme a nakrájíme na plátky.
 - 
                                2
Do čtvrt litru vývaru přidáme povidla, med, skořici, přilijeme červené víno, osolíme a omáčku necháme provařit.
 - 
                                3
Do omáčky vložíme plátky masa, necháme ji ještě jednou přejít varem a podáváme.